Kategóriák

Ajándékcsomagok

Arcápolás

Dekorkozmetikumok

Dezodorok, testpermetek

Hajápolók

Haj egyenesítés

Hajfestékek

Hajszőkítők

Oxidenták, színelőhívók

Hajformázók

Hajgöndörítés

Higiéniai termékek

Kozmetika

Masszázs termékek

Műköröm

Natúrtermékek

Parfümök

Szőrtelenités

DROGERIA

FODRÁSZCIKK - FODRÁSZKELLÉK

KOZMETIKA

MŰKÖRÖM

Kapcsolat

Tel:
E-mail: delfin@drogeria-fodraszcikk.hu

Nyitvatartás:
Hétfő: 9.00 - 17.00
Kedd: 9.00 - 17.00
Szerda: 9.00 - 17.00
Csütörtök: 9.00 - 17.00
Péntek: 9.00 - 17.00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Berrywell 3 Természetes barna szempilla és szemöldök festék

Berrywell 3 Természetes barna szempilla és szemöldök festék
Értékelés:

Cikkszám: 0007/KSZ

Berrywell 3 Természetes barna szemöldök és szempillafesték

15 ml

Használat: Tisztítsa meg a szemöldököt és a szempillákat. Krémezze be az alsó szemhéjat. Helyezzen egy alsó oldalán bekrémezett szempilla lapocskát az alsó szemhéjra. A lapocskát ezután gyengéden, de szorosan nyomja rá a szempillára, anélkül, hogy meggyűrődne. Keverjen egy kis adag (kb. 2 cm) BERRYWELL szemöldök és szempilla festéket kb. 10 csepp BERRÍWELL Speciál előhívóval. Lecsukott szemnél vigye fel°° a bekevert festéket festőpálcával a szempillára. A szempillát teljesen fedje be festékkel.

 Hatóidő: Az elérni kívánt intenzitás szerint. A hatóidő növelésével a szín is intenzívebb lesz. A hatóidő lejárta után törölje le a szemöldököt egy száraz vattával, majd szappannal mossa le. 

Figyelmeztetés: Csak szakmai felhasználásra! Ez a termék súlyos, allergiás reakciót válthat ki. Kérjük olvassa el és kövesse az utasításokat! A termék használata 16 éves kor alatt nem ajánlott! Az ideiglenes "fekete henna" tetoválás növelheti az allergia kialakulásának veszélyét. Nem szabad szempillafestéket alkalmazni ha a fogyasztó arcán kiütés van, vagy fejbőre érzékeny, irritált és sérült - hajfestés vagy szempillafestés után korábban bármilyen reakciót észlelt - ideiglenes "fekete henna" tetoválás után korábban bármilyen reakciót észlelt. Fenilén-diamint tartalmaz. Szembe kerülés esetén a szemet azonnal öblítsük ki. Védőkesztyű viselése kötelező!

Ár: 1 090 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!